VíziKirályság

Komplex módon szélesre nyitja a fürdőhely közelében élő emberek és vállalkozások lehetőségeit. A fürdőhelyekhez tartozó kistérségek városok víz adta természetes kincseit felhasználva helyi termelőktől, vendéglátósoktól, egészen a szállásadókig. Könnyed áttekintést nyújt, a VíziKirályság térkép a fürdő helyek környékén található programokról, kulturális és történelmi nevezetességekről, a térség gasztronómiai különlegességeiről. A vendéglátóipari és szállásadók által nyújtott szolgáltatásokat, a helyi kistermelők, iparosok és vállalkozók helyben termelt áru cikkeit és szolgáltatásait is megtalálják.

Családbarát fürdők

A www.csaladbaratfurdok.hu weboldalon megtalálhatja az összes olyan magyarországi fürdőt, amelyeknek fontos a családbarát értékrend megteremtése és általunk minősített CSALÁDBARÁT FÜRDŐ védjeggyel rendelkezik. Célunk, hogy minél több fürdő olyan minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, ami megfelel a CSALÁDBARÁT FÜRDŐ minősítésnek.

Tekintse meg a VÍZIKIRÁLYSÁG térképén a CSALÁDBARÁT FÜRDŐKET vagy keresse meg az Ön által választott CSALÁDBARÁT FÜRDŐT: CSALÁDBARÁT FÜRDŐ kereső

Fürdő kuponok

VíziKirályság térképének megtekintéséhez kattintson a képre!

Óriási kedvezményekkel FÜRDŐKUPON-t vásárolhat az országban található fürdőhelyekre illetve itt vásárolhatja meg a VÍZIKIRÁLYFI-t és a VÍZIKIRÁLYSÁG strand termékeit is SHOP!